Over wisseljewachtwoord

Voor steeds meer diensten en producten op internet worden gebruikers gevraagd om zich te registreren en een inlognaam en wachtwoord op te geven.

Het veiligheidsadvies is om steeds een nieuwe inlognaam en nieuw wachtwoord te gebruiken, zodat kwaadwillenden niet bij al uw gegevens kunnen als ze een inlogcombinatie eenmaal weten.

Het verzinnen van een uniek wachtwoord wordt steeds moeilijker bij een groter wordend aantal accounts.

Wij zijn een klein team, enthousiaste software ontwikkelaars die ons bezig houden met het ontwikkelen van software dat ertoe doet. Bij ons speelt niet uiterlijk & vormgeving een belangrijke rol, maar functionaliteit en toegevoegde waarde. Met onze software applicaties proberen wij mensen een hulpmiddel te bieden bij het zelfstandig oplossen van computerproblematiek. Doordat wij een zeer klein bedrijf zijn, kunnen wij ook zeer klantgericht werken en hulp op maat bieden. Dat is ook onze missie geworden de afgelopen jaren, welke wij met succes nastreven.

Wachtwoord Beheerders

Dit is een klein, redelijk eenvoudig programma geschikt voor het opslaan van al je wachtwoorden.

Voordelen van een Wachtwoord Beheerder:

Het overzichtelijk ordenen van:

  • Uw gebruikersnaam en wachtwoord op websites
  • Uw gebruikersnaam en wachtwoord van FTP
  • Overige wachtwoorden

Overige opties van het programma zijn:

  • Beveiligd met 1 wachtwoord wat je dient te onthouden
  • Klikbare link naar de websites/ftp.

Met Wachtwoord Beheerder kun je je wachtwoorden niet meer kwijtraken, je hoeft allen het wachtwoord van dit programma te onthouden!

Dit programma is Nederlandstalig, zeer gebruiksvriendelijk en er zit een duidelijke beschrijving bij. Deze Wachtwoord Beheerder kost je eenmalig €1,30.

Een nadeel van een Wachtwoord Beheerder of wachtwoord onthouders is dat de verantwoordelijkheid voor borging elders ligt en er altijd wel een keer iets fout kan gaan. Zo kan de kans bestaan dat het programma gehackt kan worden en er toch iemand aan je wachtwoorden en gegevens kan komen.

Wachtwoord checkWachtwoord GeneratorWachtwoord HerstellerPhishingRansomware
Tweestapsverificatie

In het huidige digitale tijdperk is het van cruciaal belang om je online accounts te beschermen tegen cybercriminelen en identiteitsdieven. Een van de meest effectieve manieren om je accounts te beveiligen, is door...

Lees artikel
Een bedrijf digitaal veiliger maken

Tegenwoordig doen we bijna alles via het internet. Dit gaat in een hoog tempo en daardoor zie je nu ook dat bedrijven veel meegaan in het werken via de computer en het internet. Hierdoor zijn bedrijv...

Lees artikel
Tips tegen cybergevaar

Er liggen een hoop gevaren op de loer wanneer je gebruik maakt of actief bent op het internet. Daarom willen wij je graag een aantal tips geven hoe je cybercriminelen het een stuk moeilijker maakt op het gebi...

Lees artikel
Een DDos-aanval

In deze blog gaan we jou uitleggen wat een DDos-aanval is, wat risico gevallen zijn en hoe je een dergelijke aanval kunt voorkomen. Als eerste gaan we uitle...

Lees artikel
Wissel je wachtwoord 2024 | Sitemap Privacy & Disclaimer | Veelgestelde Vragen | |